youngbits

Wij helpen startups en bedrijven met het versnellen van hun startup of bedrijf
door te faciliteren met concept- en productontwikkeling

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van youngbits te bespreken. 


Hoe werken wij?

Conceptualiseren van 
jouw idee

Het ontwikkelen van een minimum viable product

Lancering van een beta versie van jouw idee

Verder ontwikkelen van diensten/producten na de lancering


Wij werken met de volgende klanten:


Hoe kunnen wij je helpen

Strategie

Bij youngbits maken wij een strategie gebaseerd op jouw bedrijf en/of startup.  De strategie wordt gebruikt om prioriteiten vast te stellen, energie en middelen te concentreren, ervoor te zorgen voor dat werknemers en/of stakeholders werken in de richting van gemeenschappelijke doelen met een focus op de toekomst.  Dit wordt uitgevoerd in een aantal fases:

  • Analyse of beoordeling van het huidige bedrijf en haar concurrenten
  • Strategie formulering waarbij wij de strategie ontwikkelen in samenspraak met jou en je wensen maar rekening houden met de concurrentie analyse
  • De uitvoering van de strategie waarbij er sprake is van een operationeel niveau van de strategie
  • Evaluatie van de uitvoering van de strategie en de concurrentieanalyse.

User experience

Om succesvol producten of diensten te lanceren is het belangrijk dat deze goed begrepen worden en er sprake is van een logische interactie. User experience is hoe de gebruiker samenwerkt met en het product ervaart. Echter, user experience is voornamelijk subjectief van aard en moet daarom in grote getallen getest worden voordat er eenduidig een antwoord gegeven kan worden op de interactie tussen het product en de eindgebruiker. Deze eindgebruiker staat voor ons centraal in de user expierence tussen jouw dienst of product. Daarnaast is User Experience dynamisch en moet zich voortdurend aanpassen aan veranderende omstandigheden of andere wijzigingen. UX is een samenspel tussen het design en het functioneren van het systeem. Wij willen de user experience daarom altijd in samenspraak met jou doen zodat het eindproduct beter wordt en gedragen door zowel de eindgebruiker als de makers. 

Design

Design is een van onze sterkste punten en een van de belangrijkste punten. Waarbij design niet alleen staat voor het esthetische gedeelte van een website of software maar ook voor de werking en implementatie van het proces. Het proces van het maken van een design is het resultaat van onderzoek, onderhandeling, reflectie, interactieve aanpassingen en indien noodzakelijk herontwerp. Elke stap in het design proces wordt beoordeeld zodat de juiste keuzes worden gemaakt en er een ontwerp staat dat esthetisch en functioneel geschikt is.

 Business development

Voor elk bedrijf en startup is groei noodzakelijk om te functioneren, deze groei kan een uitbreiding van het bedrijf zijn in klanten, dienstverlening, anders werken of producten. In business development gaan we taken en processen ontwikkelen die de groei binnen en tussen de organisatie(s) of startup faciliteren. Met als doel om lange termijn waarde te creëren voor de organisatie, klanten en relaties. Dit doen we door onze business development consultants die samenwerken met klanten, relaties en de organisatie om de juiste fit te bepalen.

Software ontwikkeling

Naast design is software ontwikkeling ook een van onze sterkste punten, tijdens de ontwikkeling kijken we naar de wensen en doelstellingen van jouw organisatie om dan de juiste fit te bepalen tussen de mate van software ontwikkeling waarbij de doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. In de software ontwikkeling hebben wij een aantal fases die doorlopen worden en ongeacht of er al bestaande software is of deze van het begin af aan gerealiseerd moet worden is dat deze fases opgevolgd worden.

  • Onderzoek verschillende smaken in software ontwikkeling: namelijk ontwikkeling, modificatie, hergebruik, re-engineering of onderhoud
  • Implementatie
  • Testen van software
  • Documentatie
  • Inzetten en onderhouden

Digital transformatie

Bij youngbits zijn wij al vanaf het begin een digitale organisatie waarbij dit niet alleen over de digitale technologie gaat maar over het feit dat de technologie die digitaal is het mogelijk maakt om traditionele problemen op te lossen via een digitale manier.  Bij een digitale transformatie is het daarom van belang om niet alleen de manier van werken te veranderen maar ook de gedachte achter de besluitvorming om traditionele problemen op te lossen. Kortom bij de digitale transformatie gaan we de integratie van digitale technologie in alle gebieden van het bedrijf opzetten zodat dit extra waarde oplevert voor jouw klanten en de organisatie meer flexibel maakt. Bij elk bedrijf is deze aanpak anders maar het is altijd wel een culturele verandering die vereist dat je als organisatie gaat experimenteren met veranderingen zodat je straks als organisatie niet alleen klaar bent voor de veranderingen van morgen maar ook later.  


Onze merken

Platform for developing marketplaces 

Marketplace for sharing rides and cars  

Automated checklists for setting up startups or products/services

Onze diensten

Productontwikkeling Adwords en social media campagne Altijd hulp Lease websites/apps Domeinnaamregistratie Webhosting

Productontwikkeling en digitalisering

Wij zijn gespecialiseerd in digitale productontwikkeling op het gebied van apps, websites en video’s. Daarentegen doen wij ook aan hardwareontwikkeling, neem hiervoor of als u vragen heeft over de onderstaande diensten contact met ons op.

 

Populair Optioneel

Adwords en/of social media campagne

Wilt u meer klanten krijgen dan is een adwords of social media campagne het meest effectief om in te zetten. U kunt bij ons ervoor kiezen om een gecombineerde campagne met social media en adwords te kiezen of 1 van de 2 campagnes te kiezen. Heeft u vragen over wat wij zoal voor u kunnen betekenen, neem dan contact
op met ons serviceteam.

Samen Enkel

Altijd hulp

Laat uw website of apparaten onderhouden tegen een maandelijks tarief. Deze dienst is voor minimaal 2 maanden en daarna per maand opzegbaar. Als u hierover of andere vragen heeft kunt contact opnemen met ons serviceteam.

Websites Apparaten

Lease websites/apps

Een website of app is nooit af, er zijn altijd dingen die verbeterd of aangepast kunnen worden. Maak het financieel voor u aantrekkelijk om een website of app te leasen. Hierdoor bent u verzekerd van een up to date website en spaart u kosten uit doordat u geen website of app te hoeven ontwikkelen. Of als u een tijdelijke website of app in de lucht wilt gooien maar geen investeringen wil maken is leasen de oplossing hiervoor. Als u hierover of andere vragen heeft over hoe het leasen van een website eruitziet kunt u contact opnemen met ons serviceteam.

Websites Apps

Domeinnaamregistratie

Registreer vandaag uw domeinnaam, kies uit de populaire extensies als .nl, .com en meer! Incl. DNS-beheer en mogelijkheden voor ID protect zodat uw gegevens worden geanomiseerd. Wilt u als bedrijf of website uniek zijn dan is het is bij ons ook mogelijk om als bedrijf uw eigen extensie aan te vragen. Naast de standaard extensies bieden wij de mogelijkheid om alle mogelijke (430) extensies aan te vragen en te registreren. Download hier onze volledige prijslijst.

Populair Optioneel

Webhosting

Wij zijn oorspronkelijk een webhosting bedrijf en doen dit al meer dan 10 jaar lang. Wij bieden twee opties aan op het gebied van webhosting. Dit kan webhosting zijn zonder e-mail of een combinatie tussen webhosting met e-mail en eventuele additionele diensten. 

Zonder mail Met mail


Onze locaties

Wil jij beginnen met het versnellen van jouw bedrijf of startup, wij kunnen jouw en je klanten in verschillende landen of andere talen helpen waaronder:
Engels, Nederlands, Duits, Pools, Oekraïens, Russisch, Georgisch, Armeens, Roemeens, Moldavisch en Servisch.

 

NL

HQ

UA

App development

UA

Web + ui development

AR

Backend development

NL

Concept development

DE

Startup partners

NL

Testing location apps

MD

Webdevelopment

RO

Backend development

UA

Webdevelopment

Neem contact op 

Bezoek ons kantoor

IJsselburcht 3,                    6825 BS Arnhem
Netherlands

 

Neem contact op

ideas@youngbits.com
+3185-064 0420